Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Тренінговий тиждень в University College Leuven-Limburg (Бельгія) в рамках проєкту ERASMUS+ CBHE – UA-Talent-UP «Розвиток підприємливості, креативності та міжкультурних компетенцій для забезпечення високої якості викладання в Україні»

Координатор проєкту від ХНЕУ ім. С. Кузнеця, доцентка кафедри міжнародних економічних відносин Олена Ярмош та доценка тієї ж кафедри Олександра Гронь, взяли участь у тренінговому тижні в University College Leuven-Limburg (Бельгія), який відбувся в рамках проєкту ERASMUS+ CBHE – UA-Talent-UP «Розвиток підприємливості, креативності та міжкультурних компетенцій для забезпечення високої якості викладання в Україні».

До заходів тренінгового тижня, також, долучилися представники Львівської національної академії мистецтв, Міжнародного європейського університету, Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, Українського католицького університету, Української інженерно-педагогічної академії та НГО «Інноваційна генерація».

У рамках тижня мобільності відбувся тренінг з використання методики Lego Series Play для розвитку креативності та комунікаційних навичок, де учасників заходу ознайомили з методикою Insights discovery workshop. Також, їм провели тренінг з використання Business games та Blocks challenge game у навчальному процесі і презентацію міжнародних проєктів University College Leuven-Limburg (Бельгія).

Представники команди ХНЕУ ім. С. Кузнеця поділилися власним досвідом реалізації проєктів міжнародного співробітництва для розвитку креативності та підприємливості, які були реалізовані раніше та реалізуються зараз. Учасники тижня мобільності мали унікальну можливість відвідати один із найсучасніших технокампусів Європи ‒ Corda Campus. Це місце, де народжуються нові ідеї, втілюються інноваційні проєкти та формуються майбутні лідери технологій.

На завершення, надзвичайно продуктивного та мотивуючого тижня, організатори заходів провели хакатон «How to Implement Entreprenerial Education in Your Organisahion?», який став чудовою платформою для обміну знаннями та досвідом, а, також, для натхнення на нові досягнення у сфері підприємницької освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *