Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Навчальний візит до Університету Бедфордширу University of Bedfordshire, м. Лутон, Велика Британія

Доцентка кафедри міжнародних економічних відносин, активістка ГО «Інноваційна Генерація» та координаторка проєкту «Дорожня карта кар’єрного розвитку жінок-лідерів у вищій освіті в Україні» від ХНЕУ ім. С. Кузнеця Олена ЯРМОШ відвідала з навчальним візитом Університет Бедфордширу University of Bedfordshire, м. Лутон, Велика Британія.

Разом з нею здійснював візит Роман НЕСТЕРЕНКО – керівник постійно діючої робочої групи з інтернаціоналізації та проєктної діяльності УІПА, старший викладач кафедри педагогіки, методики і менеджменту освіти, Українська Інженерно Педагогічна Академія.

Команда взяла участь у тижневому навчальному візиті з розробки сценарію та медодології проведення фокус-груп із застосуванням технології Lego Serious Play у Бізнес-школі Університету Бедфордширу. Під час візиту представники українських ЗВО – партнерів проєкту, ХНЕУ ім. С. Кузнеця та УІПА, за наставництва координаторки проєкту д-ра Крістіни Швабенланд, керівниці програми DBA, лекторки з організаційної поведінки та директорки Центру інновацій лідерства та професора, д-ра Олександра Кофінаса, керівника Школи бізнесу Університету Бедфордширу та асистентки Вініфред Сорибе пройшли навчання з фасилітації воркшопів на основі методології Lego Serious Play.
Також за підтримки акселератора Research Impact Generator пройдено семінар з впровадження підходів гендерної рівності, різноманітності та інклюзії у навчальні програми університетів і бізнес-шкіл.

Джерело і фото: Facebook ГО «Інноваційна Генерація»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *