Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Міжнародна кредитна мобільність

З 9 по 13 травня в Політехнічному університеті Браганси (Португалія) відбулась зустріч учасників програми Еразмус+ Міжнародна кредитна мобільність (ICM).

💁 Серед учасників були представники ЗВО Вірменії, Азербайджану, Молдови, Чорногорії, Таджикистану, Тунісу, Мозамбіку та України (ХНЕУ ім. С. Кузнеця).

✌️ХНЕУ ім.С.Кузнеця представляла к.е.н., докторант, доцент кафедри міжнародних економічних відносин Чепелюк Маргарита Ігорівна.

Головною метою проекту ICM є консолідація поточного співробітництва між Політехнічним інститутом Браганси та ЗВО за межами ЄС, зокрема для сприяння мобільності студентів для отримання 2-х дипломів та розвитку персоналу.

👍 На протязі тижня учасники мобільності відвідали кампуси IPB, школи сільського господарства та школу технологій та менеджменту, лабораторії та R&D центр, зустрілись з керівниками програм 2-х дипломів та студентами-учасниками програми, обговорили найкращі практики європейського навчання та шляхи покращення їх управління, роботу партнерських ЗВО у сфері міжнародних відносин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *